extrabanners SchoolNews 150dpi

Op de hoogte zijn van wat er speelt op school, of wat er leeft onder klasgenoten? Dan is schoolnews er voor jou! Altijd het laatste nieuws over games, films, boeken... en natuurlijk mogen de laatste school roddels ook niet ontbreken.

Zelf iets opmerkelijks meegemaakt op school, heb je een neus voor de laatste trends of heb je een verhaal dat je gewoon met de wereld móet delen? Stuur dan je kopij naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook foto’s, filmpjes en tekeningen zijn van harte welkom!
Misschien heb je zelfs wel zin om het team te versterken als redactielid, ook dat is mogelijk. Meld je gewoon even aan en wie weet smullen je klasgenoten dan iedere week wel van jouw verhalen!

Heb ik je nog niet weten over te halen? Geloof me, het is de moeite waard. Want wie weet blijk je wel een waar schrijverstalent te zijn en hoe gaaf is het niet om te weten dat anderen jouw verhalen lezen?! Oké, nog een reden nodig? Stel, je kunt ontzettend goed tekenen, wat houdt je dan nog tegen om dit niet met de wereld te delen? Een derde argument? Het is gewoon een uitdaging en erg interessant, je brengt dingen aan het licht die anders verborgen zouden blijven en zo af en toe kom je ook nog eens wat te weten over de school (of over veel interessantere onderwerpen ) waar je anders geen flauw benul van zou hebben. En natuurlijk hebben we dan ook nog de redactievergaderingen waar soms verhitte, maar leuke, discussies gevoerd worden.

Dus denk jij dat je het in je hebt om de nieuwe Enzo Knol of Maarten ’t Hart te worden? Waar wacht je dan nog op! Schoolnews zit met smart op je te wachten.

SchoolNews, De digitale krant voor de wakkere redenaar / voor leerlingen door leerlingen.