IMG 0301lrMet De Rede kom je tijdens je schoolcarrière als eens buiten de deur. Sinds jaar en dag organiseert De Rede excursies naar het buitenland. In de onderbouw 1e klas vindt er in het kader van Cambridge English een excursie plaats naar Canterbury en sinds vorig jaar een heuse uitwisseling in het tweede jaar met een school in Basingstoke.

Sportief op kamp
Het Snowcamp in jaar 2 (alle 2e klassen!) en het Ardennenkamp (klas 3) voorzien in een goede sportieve portie teambuilding met je jaargenoten.

Op bezoek in grote wereldsteden
De grootste reizen zijn de traditionele bovenbouwreizen. In de 4e klas havo/vwo en 5 vwo heb je de keuze uit Berlijn, Parijs en Rome!
De vwo'ers hebben de kans om naar Rome te gaan, deze reis wordt elke 2 jaar georganiseerd. Ieder jaar in april gaan de klassen havo 4, vwo4 en 5 op reis naar Parijs en Berlijn. Hoewel je niet verplicht Frans of Duits in je pakket moet hebben, is deze reis wel de kers op de taart van het culturele programma binnen die moderne vreemde talen.

Naast de aandacht voor de lokale cultuur laten we de leerlingen kennis maken deze twee grote hoofdsteden. We dompelen ze onder in geschiedenis, cultuur en proeven aan de manier van leven in een een miljoenenstad.