8okt14de rest002lrHeb je al voor De Rede gekozen? Dan wordt de leerling tussen nu en maart/april 2016 ingeschreven.

De aanmelding voor de brugklas vindt plaats via de basisschool. De directeur van de basisschool heeft hiervoor het juiste aanmeldingsformulier. Er kan ook altijd tijdens het schooljaar worden aangemeld.

Wat is er nodig voor de aanmelding voor De Rede?
Om de inschrijving van uw kind compleet te maken hebben we het volgende nodig:

- Een kopie van een geldig legitimatiebewijs, een ID-kaart of een eigen paspoort (géén bijschrijving) of een uittreksel van het bevolkingsregister
- Het digitale OPP van de basisschool
- Het advies van de basisschool (brugklas)
- Een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier. Betreft het een aanmelding vmbo met lwoo dan ook een aanmeldingsformulier Onderzoek Zorgonderwijs

Tijdens het schooljaar aanmelden?
Dat kan via onze afdelingsdirecteuren. Zij zijn te bereiken via het centrale telefoonnummer (0115-612155) of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

4nov14zorgbegeleiding005lr

 

Vraag dan naar onze afdelingsdirecteuren: 

 dhr Ruud Eggermont  vmbo b/k/tg 3 en 4
 dhr Wolter Herder  havo/vwo 3 t/m 6
 mevr Tonni Gubbens  vmbo tg/havo/vwo 1 en 2
 dhr Polly de Waal  vmbo k/b/lwoo 1 en 2

Voor basisscholen
Gaat een kind van de basisschool over naar het voortgezet onderwijs dan is een goede overdracht zeer belangrijk. Dat gebeurt tijdens een overdrachtsgesprek en door het overdragen van het leerlingdossier.

Het OPP is hiervan een onderdeel en geeft onze zorgcoördinator en mentor een duidelijk beeld van de leerling die in zijn of haar klas komt. Het beschrijft de inhoud en het verloop van de basisschoolperiode en de invloed die leerkrachten en ouders gehad hebben op de ontwikkeling van de leerling.