28okt14gang020lrEr zijn vast nog vele vragen onbeantwoord gebleven.

Vragen over hoe wij ons onderwijs inrichten of hoe we onze leerlingen vanaf de brugklas tot de laatste schooldag ondersteunen in hun leerproces. We begeleiden overigens niet alleen de leerlingen maar willen er ook graag zijn voor de ouders/verzorgers van onze leerlingen. Wil jij actief zijn voor de school van jouw kind(eren)? Dat kan als vrijwilliger en lid van de ouderraad of als ouderlid van de medezeggenschapsraad. Bekijk dan vooral de pagina over de raden.

Misschien vraag je je af hoe we de stap naar het mbo, hbo, de universiteit of naar werk gedurende de periode dat ze bij De Rede op school zitten met ze voorbereiden?

Leerlingen bij ons op school hebben ook veel plezier met elkaar en met ons team door samen op excursie of buitenlandse reis te gaan, door lid te zijn van TLC of in de redactie te zitten van Schoolnews

Wist je trouwens dat we kiezen voor rookvrij? De Rede heeft er bewust voor gekozen om rookvrij te zijn in het schoolgebouw en op de schoolpleinen. Hiermee voldoen we aan de wens om niet-rokers te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van roken.Veel belangrijker is dat we, door het maken van duidelijke afspraken met ons personeel en onze leerlingen, zorgen voor een gezonde en frisse werk- en leeromgeving. Lees meer over ons rookbeleid.

We laten ook graag onze eigen medewerkers aan het woord. Onze docenten Ilona Oostwoud en Thijs Boonman, die dit schooljaar bij ons zijn begonnen, vertellen je over hun eerste ervaringen. Onze MT-leden delen met je hun gedachten over de toekomst van het onderwijs en mentoren geven aan waarom zij de begeleiding van leerlingen zo leuk vinden. 

Je kunt veel informatie vinden op onze site. We voorzien de site met grote regelmaat van nieuws en artikelen over ontwikkelingen binnen onze school en houden een jaarkalender jaarkalender van alle activiteiten bij. Zo blijven we je ook gedurende het jaar via email informeren. Wil je emails van ons ontvangen? Vul dan het contactformulier in. Je kunt altijd een afspraak met iemand van ons maken voor een persoonlijke gesprek. Ga voor de telefoonnummers en emailadressen naar onze contactpagina

Graag tot ziens bij De Rede!