De Rede

De Rede

 

Welkom op de website van Stedelijke Scholengemeenschap De Rede. Wij bieden uitdagend en modern onderwijs op alle niveaus: gymnasium-atheneum-havo-vmbo. Met een ruim aanbod in keuzevakken en vakopleidingen is er plaats voor elk talent. Een school voor openbaar onderwijs waar iedereen welkom is en zich thuis kan voelen. Ontdek ons hier online of maak een afspraak en kom langs.

Laatste nieuws

Lees meer nieuws!
26092016023

Restaurant La Raison

Een gezellige avond dineren bij De Rede

Elke dinsdag- en donderdagavond van 17.30 – 19.30 uur kunt u terecht in ons schoolrestaurant waar u door onze eigen leerlingen wordt bediend.

De inrichting van het restaurant is strak, de lampen zijn modern, de stoelen comfortabel en de lichtinval is ideaal. Het restaurant, dat 24 zitplekken telt, is direct bereikbaar vanaf de parkeerplaats tussen De Rede en basisschool Oude Vaart.

Klik en lees ons menu of maak een reservering!

Lees meer
redesept17_045

SchoolNews

Op de hoogte zijn van wat er speelt op school, of wat er leeft onder klasgenoten? Dan is schoolnews er voor jou!

Altijd het laatste nieuws over games, films, boeken... en natuurlijk mogen de laatste school roddels ook niet ontbreken. 

Zelf iets opmerkelijks meegemaakt op school, heb je een neus voor de laatste trends of heb je een verhaal dat je gewoon met de wereld móet delen? Stuur dan je kopij naar schoolnews@derede.nl. Ook foto’s, filmpjes en tekeningen zijn van harte welkom!

Lees meer

Kalender

Meer activiteiten