11nov14klaslokalen080lrStedelijke Scholengemeenschap De Rede is een openbare school voor lwoo, vmbo, havo en vwo (gymnasium en atheneum). 

Op De Rede ben je welkom zoals je bent. Je bent een uniek mens en we ontdekken en versterken samen met jou je talenten. Onze ambitie is dat we jou uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen. Wij maken het mogelijk dat jij kunt (blijven) leren en geven je zo veel als mogelijk de kennis en praktijdervaring mee. Onderwijs op je eigen niveau. Gericht op een leuke tijd bij ons op school. Maar met als doel om je verder te helpen richting een vervolgopleiding.

Meer weten over ons competentiegericht onderwijs? Bekijk ook onze pagina over het lwoo, vmo, havo of onze klassen op het gymnasium en atheneum. We geven ook speciale vakken en behandelen gedurende het jaar bepaalde thema's.

Wist je dat we ook les geven aan anderstalige jongeren? Kinderen van vluchtelingen die in Zeeuws Vlaanderen zijn komen wonen hebben recht op onderwijs. Ook hen bieden we kansen om zich te ontwikkelen.  

Benieuwd naar wat wij allemaal aan buitenschoolse activiteiten doen? Te veel om op te noemen. Bezoek dus vooral onze open avonden of doe-middagen. Dan laten we je alles zien.  Lees er alles over onder Kiezen voor De Rede.

Heb je nog praktische vragen ga dan naar de pagina met Praktische informatie.

Op De Rede leer je niet alleen!