28okt14kantine009 lrWelkom bij scholengemeenschap De Rede!

Als openbare school in Terneuzen hechten wij veel waarde aan een goede relatie met onze omgeving. We schuwen de dialoog met buurtbewoners en ouders niet en staan open voor de ideeën en wensen van onze (toekomstige) leerlingen en hun ouders/verzorgers.

We hebben een actieve ouderraad en weer andere ouders zijn lid van klankbordgroepen die betrokken zijn bij de veranderingen in het onderwijs en ontwikkelingen binnen onze school. We gaan met respect om met verschillen in achtergrond, opvattingen, kennisniveau, levensbeschouwing, ambitie en geografische herkomst. Bij ons is letterlijk iedereen welkom.

Helemaal rookvrij. Een bewuste keuze.
De Rede heeft er bewust voor gekozen om rookvrij te zijn in het schoolgebouw en op de schoolpleinen. Hiermee voldoen we aan de wens om niet-rokers te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van roken.Veel belangrijker is dat we, door het maken van duidelijke afspraken met ons personeel en onze leerlingen, zorgen voor een gezonde en frisse werk- en leeromgeving. Lees meer over ons rookbeleid.

Meer weten over ons?
U kunt met ons in contact komen door te bellen naar het algemene nummer 0115 – 61 21 55.
Onze receptionistes staan u graag te woord. Maak voor een bezoek aan onze school aan de Oude Vaart 1, 4537 CD Terneuzen van te voren een afspraak. Zo kunnen we u direct helpen. Wilt u binnenkort eens bij ons komen kijken? U bent van harte welkom op een van onze voorlichtingsbijeenkomsten. Bekijk hiervoor onze jaarkalender.

Vrijwel alle lessen vinden plaats aan de Oude Vaart 1 in Terneuzen. De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving. Post kunt u sturen naar Postbus 375, 4530 AJ Terneuzen maar mailen hebben we liever naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u interesse in het huren van een ruimte? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Facturen kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Via social media op de hoogte blijven?

Volg ons dan op twitter of wordt lid van onze openbare Facebookpagina