26 nov 14 lerarenkamer003lrEen school bestaat traditioneel uit een team van docenten en onderwijsondersteunend personeel. Ons managementteam (directie), bestaande uit afdelingsdirecteuren, managers en afdelingshoofden heeft de dagelijkse leiding waarbij de directeur bestuurder eindverantwoordelijk is voor de gehele school.  

Ben je bekend met onze directie, het ondersteunend personeel, het Intern Zorgteam of onze mentoren? We stellen onszelf graag aan je voor! Dit jaar laten we veel collega's aan het woord. 

Medewerkers van De Rede, of ze nou voor de klas staan of helpen om alles op school soepel te laten verlopen, hebben hart voor de school. Veel van onze collega's werken er al jaren en zijn zelfs leerling op De Rede geweest. De meesten komen uit Zeeuws-Vlaanderen of net over de grens met België of Noord Brabant, weer anderen hebben een sterke binding met Zeeland en zijn er na verloop van tijd gewoon komen wonen en werken. 

Wil je ook komen werken voor De Rede? We hebben zo nu en dan een openstaande vacature maar check vooral de pagina Werken bij De Rede. Collega's vertellen je waarom zij voor De Rede hebben gekozen.