De Rede

Lodewijk College

 

Het Lodewijk College is een ambitieuze en moderne school voor vmbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium en tweetalig havo, atheneum en gymnasium in Terneuzen. We hebben twee locaties: Zeldenrustlaan en Oude Vaart. Op het Lodewijk College word je op je eigen niveau gestimuleerd je talenten te ontdekken. Je krijgt de ruimte om te schitteren en elke dag nieuwe dingen te leren. Of je nu meer technisch, talig, praktisch, sportief of cultureel aangelegd bent: het Lodewijk College daagt je uit en helpt je verder. Zodat jij jouw dromen voor later waar kunt maken.

Laatste nieuws

Lees meer nieuws!
9_dec_2014_restaurant022

Restaurant La Raison

Een gezellige avond dineren bij De Rede

Elke dinsdag- en donderdagavond van 17.30 – 19.30 uur kunt u terecht in ons schoolrestaurant waar u door onze eigen leerlingen wordt bediend.

De inrichting van het restaurant is strak, de lampen zijn modern, de stoelen comfortabel en de lichtinval is ideaal. Het restaurant, dat 24 zitplekken telt, is direct bereikbaar vanaf de parkeerplaats tussen De Rede en basisschool Oude Vaart.

Klik en lees ons menu of maak een reservering!

Lees meer
redesept17_045

SchoolNews

Heb jij een leuke excursie meegemaakt of is er iets anders gebeurd op school, waar je de rest van de leerlingen van op de hoogte móét brengen? 
Dan is SchoolNews dé plek voor jou.
 
Hier vind je de laatste nieuwtjes over de excursies, leuke columns en blogs en natuurlijk de fotoreportages van de feesten en fuiven op school.
 
Heb jij hét verhaal wat je wilt delen? 
Grijp je kans en stuur het via schoolnews@derede.nl en vind jouw verhaal terug in de schoolkrant!
Lees meer

Kalender

Meer activiteiten