De Rede

Welkom op De Rede

Op De Rede leer je niet alleen!

gymnasium atheneum havo vmbo

 

Welkom op de website van Stedelijke Scholengemeenschap De Rede. Wij bieden uitdagend en modern onderwijs op alle niveaus: gymnasium-atheneum-havo-vmbo. Met een ruim aanbod in keuzevakken en vakopleidingen is er plaats voor elk talent. Een school voor openbaar onderwijs waar iedereen welkom is en zich thuis kan voelen. Ontdek ons hier online of maak een afspraak en kom langs.

Laatste nieuws

Lees meer nieuws!
9_dec_2014_restaurant022

Restaurant La Raison

Een gezellige avond dineren bij De Rede

Elke dinsdag- en donderdagavond van 17.30 – 19.30 uur kunt u terecht in ons schoolrestaurant waar u door onze eigen leerlingen wordt bediend.

De inrichting van het restaurant is strak, de lampen zijn modern, de stoelen comfortabel en de lichtinval is ideaal. Het restaurant, dat 24 zitplekken telt, is direct bereikbaar vanaf de parkeerplaats tussen De Rede en basisschool Oude Vaart.

Klik en lees ons menu of maak een reservering!

Lees meer
redesept17_045

SchoolNews

Heb jij een leuke excursie meegemaakt of is er iets anders gebeurd op school, waar je de rest van de leerlingen van op de hoogte móét brengen? 
Dan is SchoolNews dé plek voor jou.
 
Hier vind je de laatste nieuwtjes over de excursies, leuke columns en blogs en natuurlijk de fotoreportages van de feesten en fuiven op school.
 
Heb jij hét verhaal wat je wilt delen? 
Grijp je kans en stuur het via schoolnews@derede.nl en vind jouw verhaal terug in de schoolkrant!
Lees meer

Kalender

Meer activiteiten