Algemeen

Algemeen

De overgang van basisschool naar het voorgezet onderwijs is groot. Het begeleiden van nieuwe leerlingen in de brugklas, maar ook het ondersteunen van alle andere jongeren gedurende de hele periode van hun middelbare school vinden wij belangrijk.

Er zijn ook momenten waarop begeleiding extra wordt ingezet. Denk maar aan de examenperiode. Of als het helemaal niet zo goed gaat op school of thuis. Veel kinderen hebben daar toch wat hulp bij nodig. Onze mentoren en medewerkers van het Intern Zorgteam zijn dan beschikbaar; voor even een goed gesprek of voor een wat langer traject van zorg en begeleiding. 

Daarnaast gaat een grote groep op stage bij een organisatie of bedrijf. Dat wordt door ons goed begeleid. Kinderen die moeite hebben met leren, krijgen extra huiswerkbegeleiding. Ook dat hebben we goed geregeld. Meer weten over hoe wij leerlingen begeleiden? Bekijk alle informatie op deze website of neem contact met ons op. Onze focus ligt primair bij de begeleiding van kinderen, maar we kunnen ons ook voorstellen dat ouders vragen hebben of wel wat hulp kunnen gebruiken. Meer over dit onderwerp vind je bij Ondersteuning voor ouders. En omdat leren iets is dat je gedurende je hele leven doet; van kind tot oudere, maken we met LevenLangLeren en loopbaanleren al een start bij ons op school.