Restaurant

Restaurant

La Raison

Onder leiding van docenten Rinus de Blaeij en Jonnij Vergouwe doen leerlingen dan praktijkervaring op in het koken en serveren. Leerlingen uit de derde klas worden eerst breed opgeleid in de onderdelen koken, bakken en serveren. In de vierde klas richten we ons specifiek op horeca en bakkerij.

Een gezellige avond dineren bij De Rede
Elke dinsdag- en donderdagavond van 17.30 – 19.30 uur kunt u terecht in ons schoolrestaurant waar u door onze eigen leerlingen wordt bediend. De inrichting van het restaurant is strak, de lampen zijn modern, de stoelen comfortabel en de lichtinval is ideaal. Het restaurant, dat 24 zitplekken telt, is direct bereikbaar vanaf de parkeerplaats tussen De Rede en basisschool Oude Vaart.

Quicklunch direct bestellen
Maandag en woensdag serveren we in ons schoolrestaurant een heerlijke Quicklunch tegen een kleine vergoeding (€ 1,50 tot 3,50). Voor de lunch-suggesties belt u naar het restaurant (0115-612155 / 204). De (Quick) lunch is zo samengesteld dat u deze in de lunchpauze binnen tien minuten krijgt geserveerd. Graag van te voren reserveren! Eventuele wensen betreffende allergieën, dieet en of voedingsgewoonte kunt u dan gelijk kenbaar maken. Klik hieronder voor de menulijsten. Wij zien u graag tussen 12.00 tot 13.45 uur. Tot ziens in ons restaurant! 

De Rede

Menu's

Heeft u al honger gekregen? Lees het menu. De plaatsen zijn beperkt, dus reserveren is gewenst. Klik op de button schuin hieronder voor het menu.

Menu 3 dec t/m 28 febr                     

Reserveringsformulier La Raison

In plaats van een e-mail of te bellen, kunt u ook het formulier hieronder invullen. Een reservering is daarmee nog niet bevestigd, u ontvangt van het restaurant een e-mail met de bevestiging van uw reservering.

Let op: het is alleen mogelijk om op dinsdag of donderdag te reserveren. Bij datum verschijnt telkens de gehele kalender, bekijk het menu hierboven om te zien op welke dinsdag of donderdag het restaurant geopend is.